Riistaviikko Ravintola Haltiassa

Syksy tuo tullessaan metsän parhaat maut – ja Haltiassa ne nostetaan nyt pöytään! Haltiassa Riistaviikon ajan lautasella maistuvat syksyn sadon lisäksi riistan herkulliset maut – pääruoista keittoon ja salaattipöytään asti. Riistaviikon menu on tarjolla tiistaista sunnuntaihin klo 11.00 – 16.00.

Riistaviikko huipentuu lauantaina 25.10., kun tarjolla on aitoa lappalaista poron lapakäristystä – juuri niin mehevänä kuin Lapissakin kuuluu. Samalla paikalla vierailee Riistapastori Petri Huhta klo 11.00 – 15.00, jakamassa tarinoita suomalaisesta riistanhoidosta ja metsästyksen saloista.

Tule metsän kutsusta pöytään – luvassa on makumatka syksyiseen erämaahan! 🌲✨ Katso Riistaviikon menu alempaa ja varaa paikkasi nettisivujemme kautta!


Ravintola Haltian riistaviikon menu:Saksanhirven paahtopaistia kermaisella kastikkeella (L, G)
Kasviskaalikääryleitä ja puolukkaa (VE, G)

Varausta tehdessänne, laskettehan henkilömäärään mukaan myös lapset. Ilmoittakaa varauksessanne mahdolliset ruokavaliot ja ruoka-aineallergiat, jotta pystymme huomioimaan ne mahdollisimman hyvin ennen saapumistanne. Ilmoittakaa myös mikäli tarvitsette syöttötuolia seurueen pienimmille.